Tisdag, onsdag och torsdag

Jag vet, jag vet, men tiden räcker inte till!

Okej, så tisdag, Dietmar Molk var här och föreläste, och vi fick nya uppgifter. Det är när man får nya lärare som är så grymt engagerade i vad de kan och vad de gör som man inser hur lite man kan och vad mycket man har kvar att lära! Iaf, uppgiften går ut på att vi ska komma på programidéer som vi sedan ska presentera med lite material, detta gör vi i vår team - tack och lov! På kvällen där sen blev det brännboll på grusplanen. Syd mot Nord och gissa vem som vann?
Alldeles riktigt, laget jag INTE var med i :P Syd vann, Johannes var så jävla bra på att skjuta långt (liksom flera av killarna i Syd var) att det var ren utklassning! Men minnesvärdast var Johannes när han, efter sitt helvarv, itne kunde stanna och dök rakt ut i diket... :)

Efter brännbollen blev det ryggsäcksfilm, vilket inte är lika skumt som det låter, jag lovar. Förklaringen var "det är för att se vad för film ni har i erat bagage" eller något sånt. Det var vettigt. Iaf, så vi tittade på de andras saker, filmer mina kursare har gjort och sådär. En del av det var bra, riktigt roligt och välgjort. Annat var lite skakigare och lite sämre kvalitet på innehållet. Men ingen kommer hit som expert, minst av alla jag!!!

Onsdag, nu ska vi se, det var igår. Ja, igår hade vi en kort lektion på förmiddagen med Pelle - mer teknik. Efter lunch bar det av till Västervik i tre små bussar, en bil och en... van? Aja, strunt samma, fram kom vi! Johannes badade *huttra* när vi var på Gränsö (galenpanna, men bilderna jag tog blev snygga!) och sen skulle Danielle matcha det, så hon plumsade också i. Kallt, är allt jag säger, för jag kände på vattnet.
Sen var vi på tre olika ställen efter "stranden"; Unos torn - vilket kanske är det högsta jag varit ovanför mark när det blåst så mycket. FY FAN! Jag fick svindel bara av att tänka på att jag tagit mig upp för alla trapporna! Men väl där var jag lite stolt. Jag, rädd för en två meters stege, klättrade upp i Unos Torn! Ha.
Sen var vi på Vega, en båt som ligger i Västerviks hamn, som har varit ett familjeprojekt för familjen -vetintenamnet- i ungefär 16 år.
Vi fick en stund att springa runt, så eleverna flydde upp i Västervik med sikte på ingenting men det blev.... MJUKGLASS! Det måste ha sett rätt kul ut för alla andra. Där stod vi med våra konstiga glassar och pratade på hur många dialekter som helst och skrattade och pekade på Glassgubben - som fått flickvän! Bild kommer.
Efter det bar det av ut till en gammal tegelfabrik där vi fick se en medioker film om tegelbrukets historia; den behövs uppdateras och göras om. Rent ut sagt, inte bra PR.
Sen fick vi rundturen upp i där leran kom in, var dem torkade den och var dem brända tegelstenarna. Och en mygga bet mig, första gången sen jag kom hit blev jag myggstucken. Aj. Nej, fel - kli.

På kvällen bidde det Bowling på Gamleby Bowlinghall. Jag kom dit lite tidigare för att upptäcka att jag itne var första (tack och lov). Sundbaum, Oscar, Christoffer, Linus och Andreas var redan där, så det var bara att joina dem tills alla andra kom. Vi satt så bra vi vårt bord, men så skulle vi tydligen inte sitta så vi fick byta bord och ja. Maten skulle varit klart sju, vi fick äta typ halv åtta; maten var helt okej, kanske inte värd 60 spänn, men helt okej.
Och hur gick bowlingen sen? jodå, det gick... åt skogen, rent ut sagt. Eller, ja, inte för Syd, jag menar, dem vann ju bowlingen. Också! här skylle jag på att Linus påstod sig vara skit och var skitbra. Samma sak med ett flertal andra i Syd som var "jag kan inte" innan och sedan var jätteduktiga. Bra för dem :D

När bowlingen var slut stod vi utanför Lilla Rätö en bra stund innan det bestämdes att jo, vi skulle titta på film. So what att vi ska upp halv sju imorgon?
Så jag, Viktor, Christoffer, Tobias och Fenja satte igång Accepted. Och precis som förra gången fick jag och Christoffer soffan där man knappt ser tvbilden. Den här gången ändrade vi det innan filmen började :P När den var slut var det godnatt.

När klockan ringde imorse ville jag stänga den och gå och lägga mig igen - inte för att jag sovit för lite, utan för att jag sovit för mycket. Jag säger ju att jag inte bör sova mer än 6 timmar för då blir jag knas, och det har jag nästan bevis på nu.
Vi ahde vår första lektion med Göran idag, lite - jag vill säga mediepedagogik, men det hette Progammakeri :P Vi fick se en film som Göran varit med och gjort om Börje Salming (GÖRAN HAR TRÄFFAT GORDIE HOWE!!!) och den var riktigt bra för att handla om sport. Jag menar, jag, miss nej tack till sport, tyckte den var bra och intressant. Rekord.

Nu ska vi snart ha beta Redigerings genomgång, och jag börjar bli trött. Måste gå och handla sen, men mina ben skriker bara jag tänker på det. Men seriöst, jag måste. Jag kan inte leva på bröd och ost. 

Be good
Jenniefer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0