Höstfest

Söndag. Gårkvällen var annorlunda, intressant och mycket skojig. Enligt mig iaf.

Det var höstfest på GTV, jag var här redan halv tio och började ljussätta medan alla andra fortfarande sov, tror jag iaf. Hur som helst så lyckades jag ljussätta hela jälva GTV på ett par timmar, och med väldigt lite assistans. Sundbaum hjälpte mig ibland, han lyfte upp lamporna till mig där jag stod på stegen så jag kunde hänga upp dem. Sabina hjälpte mig genom att koppla en av de två Arris som stod i hallen och Martin hjälpte till med att hänga upp sladdar och byta ett filter, samt se till att jag fick upp allt i allrummet och att jag itne ramlade av stegen. :)

Det är onödigt att säga att den här höjdrädda lilla damen var rätt trött när det började bli kväll. En snabb dusch och ombyte samt en macka och sen var det på det igen. Bål skulle blandas, serveras, fler sladdar skulle hängas upp och lamporna skulle kopplas om så att de var lättstyrda. Och här sprang jag i min röda klänning och frös fastän jag hade miljoner med saker att göra.

Sen blev det party ändå :) Vi hittade våra lag, (WONDERWALL!!!) och medan lagen gick och gjorde tipsrunda gick festkommitten och hämtade maten - pizza och massor med pizzasallad. Svaren på tipsrundan var roliga - att se :D

Hög musik och massor med dans, frisk luft och snöblandat regn. Ja, på det stora hela tycker jag att kvällen var bra. Men jag tycker synd om dem som ska städa- MOHAHAHAHAHAHAHA!!!

Be good
Jenniefer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0