Sista dagarna innan jul

Så festen var hel lyckad! Alla hade kul och jag tror nog att alla betedde sig som de barn vi alla är på insidan - iaf tio minuter av tiden. Minst tio minuter fick alla vara barnsliga.
Dagen efter var kanske inte lika rolig, hade tvätttid alldeles för tidigt för när jag gick och lade mig. Men behöver man tvätta så behöver man. Jag mötte Joakim när jag var på väg till tvättstugan - han och David skulle ut och filma (Danielle också, men hon bor inte på Rätö:P )
Det var kul att ha ett par tvåor nere, lära känna dem lite bättre. Söndag blev kebab och sova större delen sen, alla var helt utmattade och sega sen kvällen innan. Men direkt på måndagen igen var det liv i luckan!

Torsdag, sändning, ojojoj vad nerverna levde - och snön slutade inte falla när den väl börjat.

Fredagen gick till julbord och en liten del feedback från personporträtten och programmet.
Och så började folk försvinna...

Lördag var det baka som gällde, tårta till David och alla andra som ställt upp under Syds programarbete - som Helén utlovat. Så gissa vem som bakade? :D Moi, min första tårta på jääättelänge. Cheesecake är mer min grej.
Så den kvällen gick till nyktert samkväm - med andra ord så spelade vi spel och skrattade till vi (jag) ramlade av stolarna.

Måndag och tisdag gick åt dramaturgi med Elisabeth; den första riktigt, riktigt bra dramaturgi föreläsaren vi haft. Tredje gången gilt!

Sen var det dags att åka hem...


RSS 2.0